Kaninmorderen

Jeg kjenner jeg er sliten idag. Ble hjemmeværende fra praksis grunnet mangel på søvn, så skjønner at det er søvnmangelen det ligger i denne gangen.

Jeg er egentlig litt irritert, vet ikke helt på hva. Det er sikkert stresset rundt eksamen, mangel på søvn og mat som  er problemet. I tillegg hadde jeg tenkt meg en tur på IKEA for å kjøpe kjøleskapsmagneter, men det ble det ikke noe av. Det er jo tross alt Kristi himmelfartsdag, og gudene (eller i dette tilfelle jesus) forby at noe er åpent på denne dagen. 

I går kom jeg over noe spennende på butikken, nemlig Rema 1000s kjøttfrie kjøttdeig. Jeg har jo lenge tenkt på å bli vegeterianer, men har liksom vært litt for glad i kjøttdeig til nettopp det. Jeg er egentlig ikke så veldig glad i kjøtt generelt med unntak av kjøttdeig, og derfor ser jeg det heller ikke som et problem å bare slutte å spise det. Ta det med ro, jeg nekter å bli en slik person som skal gi deg dårlig skyldfølelse for å spise kjøtt, det gidder jeg ikke. Folk må få spise hva de vil mener nå jeg. Da jeg sto å stekte (eller rettere sagt brente) denne kjøttdeigen kom jeg til å tenke på en hendelse tilbake i tid som jeg på et vis har fortrengt. Nå skal du høre:

Det var engang en liten Christian som hadde en kanin med navn Minnie. Minnie var en glad kanin som likte å spise, bæsje og noen ganger bite slemme barn i fingrene. En skjønn vår dag fant vi ut at vi kanskje skulle sette barn på Minnie, hun var som de fleste kaniner flink til dette og ventet fort barn. Jeg hadde fått hørt at kaniner ikke liker å bli forstyrret når de venter barn, og derfor lot jeg være å overkose den stakkars kaninen. Tiden gikk og snart ble 6 små kaniner til i buret som sto trygt og varmt inne i garasjen. Jeg var fortsatt redd for at Minnie skulle spise barna sine, for det kan kaniner gjøre nemlig om de blir stresset og redd etter de har fått barn. Så jeg gikk kun inn med mat, og lot være å forstyrre henne så mye som mulig. Det gikk noen dager, og ondskapen i denne historien, altså min bror. Hadde ikke hørt etter hverken meg eller mor, og forstyrret Minnie opp til flere ganger med sine venner. En forferdelig ettermiddag kom jeg hjem fra skolen. Jeg tror det var en onsdag, fordi broren min hadde nemlig fri på onsdager. Jeg gikk som vanlig inn til Minnie for å sjekke vann og høy, men til min store forskrekkelse kom jeg inn til et blodbad. Jeg begynte å gråte og skjønte ingenting, da jeg løftet på det lille trehuset jeg og pappa hadde snekret til henne lå det 6 døde kaninunger der. Jeg fikk panikk og ringte både mamma og mormor. Jeg tok meg sammen og la de døde kaninungene opp i en bøtte for å gravlegge dem. Da jeg hadde gravd seks små graver og lagd gravsteiner, skulle jeg begrave dem. Til skrekk og gru var bøtta borte, og jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre. Til slutt kom broren min valsende med bøtta bortover og snurra bøtta med kaninungene i alle vinkler. Jeg har vært sint på ham mange ganger. men denne gangen tok kaka. Jeg skylder fortsatt på han den dag idag, fordi han ikke kunne høre etter og ikke lot stakkars Minnie være i fred. 

Det var den historien, ha en fin Torsdagskveld da.

PS: Vet du hva Tøttomøst betyr? Det gjør nemlig jeg.

#kanin #morder #bror #historie #trondheim #homo #hverdag #torsdag #storytime #fortelling #nåskalduhøre #kjøleskapsmagneter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thield

thield

23, Trondheim

Det er lov å legge igjen et spor etter du har vært inne å lest.

Kategorier

Arkiv

hits