Del 3 - Hvor er selvinnsikten?

I dag skapte enhetsleder unødvendig dårlig stemning ved å storme inn for å kjefte på to praksisstudenter, som  ikke hadde gjort annet enn å ha en samtale om en gjennomført interaksjonsanalyse. Dette var ikke innenfor.

Det er en del ting som skurer på praksisplassen min, og som en av de 2 nevnte studentene står jeg for det. Det er selvfølgelig noe bra også, men det er jo ikke like interessant å lese om. Jeg burde vel kanskje trå forsiktig og ikke skrive noe heller, man vet jo aldri hvem som leser dette. Jeg bør vel skrive om noe annet. Ja, jeg tror jeg gjør det, så får jeg heller skrive mer om dette når jeg har bestått praksis. Hvem vet, kanskje jeg ender opp i adressa? Det hadde vært skummelt det. Jeg er ikke særlig fornøyd ihvertfall og det med god grunn. Uten å forklare for mye kan jeg vel si at kjeftingen som skjedde i dag ikke var fortjent, og ødela hele arbeidsdagen. 

Jeg venter nå på at min far og bror skal bli ferdig på fotballkamp, slik at de kommer innom for å gi meg dressen min. Man må jo pynte seg til 17. mai. Personlig er jeg ikke så veldig glad i 17. mai, og dressen er en stor del av nettopp dette. Jeg hater å måtte ha på meg dress når jeg ikke er fornøyd med hvordan jeg ser ut og tro meg, det hjelper ikke at noen sier "du ser kjekk ut". Jeg gjør ikke det. Det kan jo være noe med at jeg synes dress egentlig er ganske fint på gutter som har selvtilliten på plass og/eller bare gir faen. Selv føler jeg meg som en 60 år gammel mann som er litt for glad i grillmat og jobber på kontor når jeg har på dress. Det er ikke en god følelse å ha. Ikke at det er noe galt med hverken grillmat eller 60 år gamle menn, men jeg er ikke særlig interessert i hverken av dem. Jeg håper pappa og broren min kommer før jeg sovner.

Uansett, midt i praksis- og dresshelvete har jeg greid å snappe dusten i fylla. Da tenker dere sikkert "lurt Christian, lurt". Jeg tenker derimot at dere sikkert har eller kommer til å gjøre en slik tabbe selv engang og tenker dermed ikke mer på det. Det jeg derimot tenker på er at jeg hadde greid å formulert meg bra, og bildet så heller ikke så verst ut til at jeg var drita. Jeg hadde spurt han om hvorfor han ikke hadde svart på den tidligere meldingen jeg hadde sendt på snap, og fikk til svar at han hadde det travelt med jobb og at han ikke hadde behov for å svare på meldingen da. Jeg ble forbannet og hadde lyst å skrive ting jeg visste jeg kom til å angre på. Han har jo tidligere fortalt meg at han slo opp med eksen sin fordi han var så egoistisk, og dette slo meg som et lyn da han svarte som han gjorde. Du hadde ikke behov for å svare nei, greit det! Hva faen da, tenker han ikke lenger? Hva med meg som satt å ventet i en og en halv uke på svar, startet en blogg, og har hatt flere ødelagte dager på grunn av hvordan du har vært? Hvor i helvete er selvinnsikten din? Jeg hadde et behov for at du skulle svare meg, jeg. Alt handler ikke om deg! Jeg greide å roe ned demonene inni meg og i stedet for å svare sånn som dette skrev jeg "takk for den". Noe han tydeligvis ikke skjønte da han igjen svarte med: "Fint å se at det går bedre med deg (tommel opp)". Trodde han seriøst at jeg takket for at han svarte på den meldingen jeg hadde sendt i fylla? Du høres ganske egoistisk ut selv med slike utsagn, men du skjønner vel ikke det, din dust. 

Ha en fin 17. mai da folkens.

PS: Jeg skulle ønske vaniljeisen man får kjøpt på boks var like god som de kulene du får kjøpt på iskiosk. 

#dust #homo #gutt #trondheim #17mai #mai #psykiskhelse #dresshelvete #hverdag #kjærlighet #idioti #praksis #klaging #homofili #hverdagsproblemer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thield

thield

23, Trondheim

tbh nei. Det er lov å legge igjen kommentarer/ spørsmål.

Kategorier

Arkiv

hits