Snart helg

I dag kom et nytt Paramore album ut, så jeg har sittet oppe et par timer nå bare for å høre på det. Jeg angrer på at jeg ikke tok meg en lur tidligere. Egentlig hadde det vært lurt, det er rart hvordan jeg kan sove som en stein på dagtid og aldri på natten. Jeg elsker Paramore. 

Etter en kveldsvakt nå i dag er det helg, jeg gleder meg til å drikke igjen. Det som kanskje er litt skummelt med alkohol og meg er at jeg liker det for mye. Man slipper liksom å være seg selv for en dag, noe som blir som et avbrekk i den ellers travle hverdagen. Selv har jeg ikke lyst å forherlige alkohol slike de gjorde med 13 reasons why (for jeg vet jo at det ikke er bra for noen av oss), men det blir så jeg gjør det uansett. Man sover jo så godt etterpå, og man har det som regel ganske bra i de timene rusen er tilstede. Det høres vel kanskje ut som jeg snakker om andre rusmidler her nå, men jeg vet de fleste av dere er enige. Jeg er jo som de fleste andre ung og dum, og har prøvd flere rusmidler enn alkohol. Jeg kommer ikke til å gå innpå det noe nærmere bortsett fra å si at det har vært både interessant og skummelt. Jeg kan også si at jeg bare støtter legalisering av marihuana for medisinske formål. Du som sitter der og røyker en 'fat J' hver kveld kan dra langt med å prøve å rettferdiggjøre det uten medisinsk grunnlag. Jeg gidder ikke høre på den samme talen man alltid får høre av disse menneskene. 

Tilbake til alkoholen. Det jeg ville fram til var at jeg bruker å tulle med at jeg er en hobbyalkoholiker, og når jeg har mye penger til overs blir dette en realitet. Jeg har alltid vin på kjøkkenbenken om jeg ikke må bruke penger på mindre viktige ting sånn som mat. Tar jeg meg en vinflaske eller 2 til kvelds hvis jeg føler for det? Ja så absolutt. Jeg burde vel kanskje ta opp igjen noen gamle hobbyer slik at jeg har noe annet å gjøre enn å stirre i en skjerm eller ett tak hele tiden. Jeg var nemlig veldig glad i å tegne, male, lage drømmefangere og ikke for å snakke om DIY prosjekt man finner rundt omkring på internett. De må jeg ikke glemme å nevne. Jeg har jo utgitt meg på noen eventyr innenfor dette feltet. De fleste gangene har det gått til helvete, men jeg har jo fortsatt prøvd. Sånne ting gidder jeg ikke holde på med lengre. Jeg setter heller en sang jeg liker på repeat og hører den hele dagen mens jeg prøver å manne meg opp til å rydde. Jeg vet ikke hvorfor jeg nettopp skrev 'manne meg opp', jeg har ikke mye til overs for sånne kjønnsbegrep Jeg lar det stå så dere får se at jeg feilet, man kan ikke rette på alt her i livet. 

Jeg burde vel kanskje ha vasket leiligheten min idag, men det skjer ikke. Støvet ligger som et laken over hver en overflate her og jeg må vaske støv 2 ganger i uken om det skal bli bra. Jeg sitter heller og ser på det i en time før jeg går tilbake til mine andre ting som forholdsvis består av nerding og kaffedrikking. Nå har jeg nettopp blitt ferdig med dette og må begynne å gjøre meg klar til praksis. Jeg lar støvet ligge til jeg vet jeg får besøk.

God helg.

PS: Jeg har ikke vasket kopper på 2 uker. Hvor kan man leie inn hushjelp i Trondheim, burde jeg prøve på jodel?

#gutt #Trondheim #snarthelg #psykiskhelse #hverdag #rus #homo #Paramore #liveteretlære #fredag #tanker

2 kommentarer

Tonje

13.05.2017 kl.00:31

God helg

Sarahrara

13.05.2017 kl.21:47

GOD HÆLG CHRES <3

Skriv en ny kommentar

thield

thield

23, Trondheim

tbh nei. Det er lov å legge igjen kommentarer/ spørsmål.

Kategorier

Arkiv

hits