Del 2 - Skuff meg en siste gang

Jeg kommer ikke til å slette deg. Du kan jo skuffe meg en siste gang, så hvorfor gjør du det ikke?

I kjærlighetslivet mitt kan jeg ikke si at jeg har vært så heldig. Jeg føler egentlig at jeg gang på gang har blitt kastet ut av livene til de jeg har vært involvert med. Egentlig skulle jeg aldri ha noe å si selv hvis du skjønner? Dette med unntak av eksen min, men han var ikke god i hodet. Nå påstår ikke jeg at jeg er det, men det er en vesentlig forskjell. Kjærlighetslivet mitt er vel egentlig ganske likt de gangene jeg drar ut på byen og blir kastet ut av Downtown. Det skjer jo hver gang jeg setter foten min inn der. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg blir med folk dit lengre, jeg foretrekker jo å dra ut hvor man faktisk kan være inne i mer enn 5 minutter.

Det har vært en uke siden du sa et ord til meg og jeg venter bare på at du skal forsvinne, for det er jo det du kommer til å gjøre før eller siden uansett. Jeg har blitt fortalt flere ganger at man skal ikke lete etter kjærligheten, men man skal vente til den kommer til deg. Det er jo en fin tanke det da, hadde det ikke bare vært for at i min situasjon er det ikke slik det fungerer. Det har seg jo sånn at jeg er homofil, og med det kommer det en del problemer innenfor kjærligheten. Jeg kunne ha laget en liste, men jeg velger å bare skrive noe av det i flytende tekst. For det første er utvalget av potensielle kjærester relativt liten i forhold til heterofile, og for det andre må du finne noen som liker de samme tingene som deg. Nerding av gamle nintendo-spill, verdensreise, vin, bingewatching av dårlige skrekkfilmer, norvegia og hunder er ting jeg synes er viktig at en framtidig partner også har interesse av. Dusten likte flere av disse og i tillegg hadde vi samme type dårlig-humor og god kjemi, eller jeg trodde ihvertfall det. I tillegg til disse to faktorene må man jo også selvfølgelig by på seg selv, noe jeg ikke er særlig flink til. Jeg er sjenert når jeg snakker til andre gutter eller menn (om du foretrekker det begrepet). Selv anser jeg meg selv som en gutt da jeg kanskje er noe umoden for å være 23 år gammel, men det driter jeg i. Det at jeg er så sjenert er vel kanskje noe som stammer tilbake fra da jeg ble mobbet på ungdomskolen, for det var jo av gutter. I tillegg er jo ikke forholdet mellom meg og faren min noe særlig bra, så det kan jo også ha hatt en innvirkning. Ikke vet jeg.

Som sagt kunne listen ha vært lang, men jeg velger å stoppe den her for nå. Mest fordi jeg skal se Paradise, noe jeg ikke vet hvorfor jeg gidder å se. Jeg ser på mye som jeg egentlig ikke gidder, men det er bortkastet tid å lese og derfor skriver jeg ikke om det heller. Det jeg derimot kan skrive om er at vaskemaskinen min lever sitt eget liv. Den forflytter seg over hele badet hver gang jeg setter på en vask, uansett hvor mye jeg skrur på føttene. Den minner meg litt om dusten egentlig. Et problem som ikke forsvinner og noe jeg ikke kan gjøre noe med. Vaskemaskinen får jo hele leiligheten min til å vibrere noe som kan sammenlignes med hvor irritert jeg er på dusten for at han ikke har slettet meg enda. Jeg tørr ikke tenke på hva naboen tror jeg driver med når jeg vasker klær. 

Ha en fin uke da.

PS: Er det normalt å drikke over en liter kaffe, røyke opp en røykpakke og snuse en hel snusedåse i løpet av en dag?

#hverdag #mandag #psykiskhelse #kjærlighet #homofil #gutt #Trondheim #vaskemaskin

 

5 kommentarer

rickymartin

08.05.2017 kl.23:24

Nei, det er ikke normalt å drikke 1 l kaffe, en pakke røyk og snus på en dag! Det er veldig helsefarlig og du må kutte ned! ;-) drikk te.

Gleder meg til å høre mer fra deg!

08.05.2017 kl.23:48

Joda heeelt normalt det.her kan det til og med gå ned 2 liter kaffe på en dag🙈

09.05.2017 kl.02:12

"Dusten" 😂 Smittsomt ta der, haha 🤘🏻

dandeliongina

09.05.2017 kl.14:19

Heeeelt normalt med en liter/kanne kaffe om dagen!(stortglisefjes) Røyken/snusen er det verre med..

Glem dusten, og skaff deg en kul hunk isteden!

Paradise? Hvem ser ikke på det lissom? Sikker på at 110% av Norges befolkning ser på det, men jeg bærer ikke noe gnag til deg fordet om du "mobber" séerne, hvilket inkluderer deg selv.. hahaha

Ha en stilig dag!

Kristin❤️

09.05.2017 kl.20:41

Tenke på dæ ❤️ Du e en bra fyr, ikke glem det😘

Skriv en ny kommentar

thield

thield

23, Trondheim

tbh nei.

Kategorier

Arkiv

hits