Sense8, havregryn og jif

Det har seg nå sånn at jeg sitter her alene natt til lørdag og bingewatcher sesong 2 av Sense8. I midten av det hele kom jeg på at jeg kanskje skulle skrive ett innlegg. Jeg kan ikke si at livet mitt er noe særdeles innholdsrikt for tiden eller at det er spennende i det hele tatt. Jeg er for tiden gjennom studie i praksis og når jeg ikke er i praksis er det helg, og da drikker jeg.

Fire dager praksis i uken og en velfortjent helg med alkohol kan bli kjedelig i lengden. Jeg får jo ikke betalt i praksis, og hvis du tror jeg tar på meg ekstra arbeid i tillegg til praksis tar du grundig feil. Det er sikkert mange mennesker der ute som greier å jobbe ved siden av, enten fordi de må eller fordi de enkelt og greit er av den type menneske. Jeg ser opp til dem, men jeg spiser heller havegryn i en uke i strekk.

Jeg har blitt fortalt at man må skape livet sitt selv, jeg tror jeg er for deprimert for den slags krevende arbeid. Jeg er jo opptatt med studiet, fuckboys og de daglige turene innom bare blåbær for en kaffe. Det er jo ikke sånn at jeg kommer smilende inn døren min etter en arbeidsdag og tenker på alt det innholdsrike jeg kan gjøre resten av dagen. Jeg setter meg heller i sofaen og spiller av Paramore før jeg eventuelt legger meg på gulvet og furter. Jeg vet ikke lenger om det sistnevnte er grunnet at jeg faktisk er så deprimert at jeg ikke kan noe for det, eller at det også har blitt en del av den daglige rutinen min. Det er vel dette og dusten som er det eneste som har foregått i livet mitt siden nyttårsaften. 

Jeg føler at jeg må nevne venner slik at de ikke tror de er glemt i det her. Jeg setter pris på at dere er der og orker å holde kontakten med meg når jeg er sånn. Det kan ikke være enkelt for dere, det er ikke enkelt for meg. Noen dager føler jeg derimot at jeg ikke har noen av dere, jeg vet ikke hvorfor. Det må vel være en del av depresjonen det også. Jeg håper denne tanken forsvinner snart, for jeg vet jo at det ikke er sånn. Jeg har jo vært igjennom utrolig mye med flere av dere, og med andre er det fortsatt en historie som skal skrives. Sånn som imorgen for eksempel blir det vel et nytt kapittel, for da skal vi jo feste.

Som nevnt er jeg jo som de fleste glad i fest, og selv om jeg fester mye har jeg enda ikke lært meg hvor mye jeg tåler. Jeg savner hjemmefester, men jeg har jo fortsatt de herlige vorspielene. Der kan man jo nemlig snakke, drikke egen alkohol og ikke minst høre på noe annet enn klubb remixer. Etter vorspielet er over derimot starter byhelvete, men mer om det siden. Slenger ved en snap fra forrige søndag hvor fyllesyken var til stede i all sin prakt.

God natt.

 PS: Jif universal spray fungerer supert når du skal ta livet av insekter.

#hverdag #psykiskhelse #ungogdum #ærligtalt #gutt #Trondheim

#Paramore #havegryn #fredag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thield

thield

23, Trondheim

tbh nei.

Kategorier

Arkiv

hits