Del I - Dust

Dust,

Du fortalte meg på mandag at det jeg sliter mest med ikke er bra for din egen psyke, og da jeg la meg flat valgte du å ignorere meg. 

Jeg har det vondt, men jeg smiler. Det er jo nettopp det at jeg skulle være mer positiv du ville, var det ikke? Så her er jeg, så positiv som jeg kan være etter utsagnet ditt. Det var ikke greit det du sa, ikke i det hele tatt.

Jeg ville jo starte en blogg for å skrive ned hva jeg tenker om dagene, få delt noen følelser og samtidig selv få en oversikt på hvordan livet mitt faktisk er. Nå merker jeg vel at første innlegg kommer til å bli noe deprimerende, men heller det enn en 'introduksjon til bloggen min'. Ikke vet jeg om folk fortsatt skriver introduksjoner til bloggene sine, ikke bryr jeg meg heller. Jeg kommer ikke til å gjøre det. 

Vi mistet streaken vår på Snapchat, den ville ha vært på 63 dager nå. Det gjør litt vondt, spesielt siden jeg har lest at når streaken slutter så er det over og ut. Jeg tror det var på Jodel, men jeg kan ikke si det for sikkert. Jeg burde vel kanskje ikke tro på alt som jeg leser heller, men i dette tilfellet skjønner jeg om det er sant. Jeg skjønner derimot ikke hvorfor jeg fortsatt gidder å være på Jodel. 

Jeg smiler som sagt fordi jeg vet ikke hva jeg ellers skal gjøre akkurat nå. Jeg venter på at du skal ta opp mobilen og skrive en melding der du tar tilbake det du sa. Jeg håper på det, selv om det er noe jeg ikke burde. Du ignorerte jo halvparten av det jeg hadde skrevet bare for å avslutte alt med en sånn tåpelig setning som "du er ikke bra for psyken min". Kanskje sliter jeg med å være nedstemt til tider, ja vel. Dette er da noe de fleste går igjennom i løpet av den utrolige reisen vi kaller livet. Det å angripe nedstemtheten min slik du gjorde tilsier jo at jeg ikke er bra nok for noen sånn som jeg er. Med mindre jeg slutter å være nedstemt til tider, fortjener jeg heller ikke oppmerksomhet fra noen? Var det dette du egentlig mente eller tenkte du ikke lengre? Ingen kan noe for at man blir nedstemt, det skjer jo bare? Jeg åpnet meg for deg og trodde at du som hadde gått igjennom en del selv ville forstå. Jeg synes det er teit at du ikke forstår. 

Nå sitter jeg her en torsdagskveld og skriver mitt første blogginnlegg. Jeg tenker på deg og hvordan du valgte å avslutte ting. Var det egentlig sånn du ville ta farvel med meg? Fortjente jeg ikke bedre? Var alt en løgn fordi du har møtt noen andre, noen bedre enn meg?  Du fortjener faktisk applaus for å være sånn en dust.

God natt.

PS: Klipper du bomullspads i to og ruller de sammen er det litt sånn som snus. #fattigstudent

#kjærlighet #dritt #psykiskhelse #tanker #gutt #trondheim

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thield

thield

23, Trondheim

tbh nei.

Kategorier

Arkiv

hits